Homestyling 4 alternativ

.

Våra tjänster

Vårt mål på Style By U är att ge våra kunder det allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Målet är att bostaden skall upplevas mysig och inbjudande men också rymlig och modern. För att förmedla den känslan, blandar vi allt från exklusiva designmöbler till noga utvalda detaljer. Varje uppdrag är unikt och vi skräddarsyr alla stylingar.  Vi medverkar vid fotograferingen för att du som kund skall få det absolut bästa resultatet. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, därefter översänder vi en offert. Se nedan paketförslag.

Homestyling Small

Merparten av befintligt möblemang används. Bostaden kompletteras sedan med lämpliga inredningsdetaljer som belysning, växter, speglar, textilier och andra noga utvalda detaljer som lyfter känslan. 


Homestyling Medium

Samma åtgärder som vid en Homestyling Small men vi kompletterar även med enstaka möbler, mattor och belysning

Homestyling Large

Vi erbjuder en komplett möblering samt inredningsdetaljer som anpassas efter bostaden och potentiella köpare. Med textilier, tavlor, mattor, belysning och växter skapar vi en helhet. Tänk också på att tomma bostäder är vanligtvis mycket svårsålda.

Alternativ 4: Fotostyling

Detta är vårt minsta paket och rekommenderas till dig som behöver en hjälpande hand med styling inför kommande fotografering.


Homestyling är avdragsgill i deklarationen, och tas upp under "utgifter för avyttringen" på Skatteverkets blankett K6/K5 

Processen vid homestyling

  • Ett kostnadsfritt möte hemma hos dig där vi går igenom rum för rum
  • Du får en detaljerad offert kort efter besöket
  • Stylingen görs i samband med fotograferingen
  • Inredningen kvarstår i bostaden i hela 4 veckor om inte annat har avtalats